Ompelu-, brodeeraus- ja pesulapalvelut

Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista ompelu- ja brodeerauspalvelua asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttamme hoituvat kätevästi myös pesulapalvelut sekä ompelukoneiden huolto ja -myynti.


Sisustustekstiilien ompelu

Ompelemme juuri sinun kotiisi sopivat muut sisustustekstiilit yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Myymälässä on myös valmiina esimerkiksi koristetyynyjä. Meiltä löydät hyvän valikoiman sisustuskankaita, joista voimme yhdessä suunnitella toiveidesi mukaiset verhot, peitot ja tyynyt kotisi mittojen mukaan.

Korjausompelu

Pienellä korjauksella vaatteelle voidaan saada paljon lisää käyttöikää. Teemme paikkaukset, vetoketjujen vaihdot, lyhennykset, pienennykset ja muut pukujen muutostyöt ammattitaidolla. Laadukkailla koneillamme onnistuu siististi niin nahkavaatteiden kuin joustavien trikoidenkin ompeleminen. Kysy arviota myös erikoiskorjauksiin kuten veneen pressuihin, moottorikelkan suojiin tai koirien hihnoihin.

Brodeerauspalvelu

Brodeeraamalla monenlaisiin tekstiileihin saadaan kauniita yksityiskohtia ja yksilöllistä kosketusta. Brodeeraamme tilauksesta yksittäiskappaleina tai pieninä sarjoina tyynyliinat, t-paidat, pipot, pyyhkeet ja muut tekstiilit. Valmistamme tuotteet haluamallasi tekstillä ja/tai kuvalla.
Hyviä ideoita brodeerausten käyttöön ovat esim.
kastettujen nimien brodeeraaminen kastemekkoon,
persoonallisten yksityiskohtien tekeminen häälahjoihin ja muihin lahjoihin ja
kylpytakkien ja pyyhkeiden nimikoiminen.

Pesulapalveluiden välitys

Saat kauttamme sujuvasti pesulapalvelut kaikille tekstiileille juhlapuvuista mattoihin. Tuo pestävät tekstiilit Jalavillaan keskiviikkoaamuun mennessä, niin saat ne seuraavan viikon torstaina puhtaina takaisin. Tasona pestävissä matoissa toimitusaika on n. kaksi viikkoa.  Pesusta vastaa Mikkelissä toimiva Quick Shop -pesula.

Ompelukoneiden huolto ja myynti

Voit tuoda huollettavan ompelukoneen Jalavillaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Huollosta vastaa Martti Savolainen Ky. Jos olet kiinnostunut koneen ostamisesta, ota yhteyttä suoraan Marttiin, p. 040 5369 662.

”Mukava laittaa tämä takki päälle, kun tietää, kuka sen on korjannut.”
– Asiakkaan sanomaa